Lied voor jou

Zoek je een lied dat niet bestaat?
Ik schrijf hem voor je!

Voor iemand in het speciaal,
voor een bijzondere gelegenheid
voor een bepaald evenement.

Ik schrijf al mijn hele lieven liedjes. In het Engels en in het Nederlands.
Mijn liedjes hebben zich nooit toegespitst op één specifiek genre, maar reiken van intieme-tokkel-fluister liedjes tot blues, rock en jazz. Meestal begeleid ik mezelf op mijn gitaar, maar ik speel ook piano en saxofoon.

Waarvoor zoek je een lied?

 • voor een bijzondere gelegenheid
  • bruiloft, jubileum, ceremonie, uitvaart, verjaardag, opening, etc
 • voor een specifiek evenement
  • congres, netwerkbijeenkomst, conferentie, bedrijfsuitje, schoollied, etc. *
 • voor iemand in het speciaal
  • geef een bijzonder iemand een uniek cadeau
  • heel letterlijk of veel figuurlijker

Maar hoe dan….?

Voor het schrijven en herschrijven van een goed lied heb ik maar twee dingen nodig: tijd en inspiratie. Tijd is een kwestie van bijtijds aankloppen! (als in: liefst minstens 2 weken vantevoren). De inspiratie krijg ik van jou. Je vertelt me zo precies mogelijk waar je naar op zoek bent en samen bedenken we een mooie opzet en insteek voor het nummer. Daarna mag ik je vragen stellen over het onderwerp van het lied. Vervolgens schrijf ik een eerste versie van het lied, waar jij feedback op mag geven. En dan is het af!

 • ik doe ook aan (gedeeltelijke) instant songwriting. Denk aan: coupletten pas schrijven op een evenement zelf, naar aanleiding van input daar opgedaan. publiek suggesties laten geven voor het te zingen lied, een tekst op bestaande melodie schrijven op het moment zelf, etc.

En dan?

Dan kom ik het spelen! We kunnen samen kijken naar hoe en in welke vorm precies; versterkt, akoestisch, met andere muzikanten, met publieksinteractie, etc. Uiteraard mag je de tekst hebben en verspreiden, en mogen er video’s en foto’s gemaakt worden voor privé-gebruik. Mocht je film/audio-materiaal willen gebruiken voor publicitaire doeleinden kunnen we daar afspraken over maken.

Wat kost dat?

Voor het schrijven en uitvoeren van een speciaal voor jou geschreven lied vraag ik €450 exc. 9% btw. en reiskosten*. Je krijgt €50,- korting als ik het lied en jouw feedback mag gebruiken voor publicitaire doeleinden.

Exclusief:
mede-muzikanten, recht tot publicatie en openbare verspreiding, versterking en techniek, toeslag voor instant-songwriting.

hoe klinkt dat dan?

Stap niet zomaar met mij in zee! Hoor me uit, luister naar mijn stijl en naar mijn stem. Ondanks het feit dat ik heel diverse liedjes schrijf, klink ik wel altijd als mij. Als je mij benadert, benader je mij met mijn stem en mijn stijl erbij. Luister dus vooral. En als je enthousiast bent maar nog met vragen zit: schroom niet contact met mij op te nemen!

bijVoor Viktor en Vera,

Viktor en Vera