Lijstersessies


Lijstersessie II
19 juni 15.00u, live vanuit Café Averechts
met Juan David Garzón en Cengiz Arslanpay
https://www.youtube.com/watch?v=BGGoln59qWE


Lijstersessie I
12 juni 15.00u, live vanuit Café Averechts
met Koen van Breugel en Pepijn Doornenbal: https://www.youtube.com/watch?v=Svv330s9q0U&ab_channel=RianEversWie verdient een privé-concert?

Ken jij iemand – liefst in Utrecht – die zweert bij en dus al maanden verstoken is van live muziek en die dolgraag live toegezongen wil worden?

Is je buurvrouw bevallen van een tweeling, je beste vriend 5 jaar getrouwd, je zoon vers afgestudeerd of je collega herstellende van een burn-out?

Of je nou iemand wilt trakteren of wilt bedanken, een hart onder de riem wilt steken of een originele schouderklop wil geven, geef hem of haar:

een Lijstersessie cadeau:

een privé-concert van

Reversed
in
Café Averechts, Lijsterstraat Utrecht

Gratis – Uniek – Coronaproof


Reversed, dat ben ik, Rian Evers, (singersongwriter, muzikant, theatermaker) en Dergelijken (een groep van 10 muzikanten). De liedjes van de Lijstersessies put ik grotendeels uit mijn eigen repertoire. Voor een indruk daarvan, ga naar Instagram: rian_reversed of naar Facebook: reversed.utrecht

Café Averechts is een café in Utrecht dat al meer dan 36 jaar lang wordt gerund door vrijwilligers. Zij verdubbelen de fooien en geven dat geld weg aan goede doelen. Zie www.averechts.nl. Donaties zijn van harte welkom.

Gratis, want het Fonds voor de Podiumkunsten gaf mij, onder de noemer “Balkonscenes”, geld voor zowel de muzikanten als de oefenruimtes als de livestream van de concerten. Ik geef het u graag door.

Uniek, want elke sessie is eenmalig. De liedjes wisselen en zijn op maat, vanuit De Dergelijken zullen steeds twee mensen met hun eigen instrument en kleur mij begeleiden. 

Coronaproof, want deze Lijstersessies vinden deze zomer plaats op 
zaterdagmiddagen tussen 15.00 en 16.00u. Cafe Averechts is dan verder gesloten. Het aanwezige publiek zal bestaan uit jou, degene die jij voorgedragen hebt en een gast die hij/zij mag meenemen. Verder zijn er slechts drie muzikanten en een technicus. Voldoende afstand gewaarborgd.

Laat mij via email (rian.reversed@gmail.com) weten wie volgens jou een concert verdient en waarom. Als het weer mag en enigszins kan zal ik je inzending graag belonen en komen we samen tot een concert op maat!